Contact

Bel 088 895 9000 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. informatie@hilec.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Vragen of
meer informatie?

Neem dan contact op met:

Marcel van der StaaijMarcel van der Staaij
informatie@hilec.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06- 53 59 31 94

 

 

Guido HeremansGuido Heremans
informatie@hilec.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
088 895 9000

Diensten

Joulz Citytec Lab 5kleinTot het standaard-dienstenpakket van Hilec Lighting Research Centre behoren:

Functionele inspecties

Mechanische en functionele inspecties van armaturen en besturingsmodules.

Elektrisch onderzoek

Het vaststellen van elektrische parameters van installaties, waaronder verbruik, veiligheid, duurzaamheid en compatibiliteit van componenten.

Thermisch onderzoek

Het in het laboratorium testen en vergelijken van de warmtehuishouding van bijvoorbeeld lampen en drivers. Hieruit kan het nodige worden afgeleid ten aanzien van levensduur en het te verwachten energieverbruik.

Spectrale tests

Het in het laboratorium testen en vergelijken van de lichttechnische eigenschappen en lichtopbrengst van nieuwe armaturen.

Verouderingsonderzoek

In het laboratorium worden armaturen aan lichttechnische tests onderworpen om de spectrale eigenschappen vast te stellen.